all you say is blabla

kvällen igår var nice, spenderades hemma hos oss med lite folk :)
nu sitter vi hemma hos oss, vi ska typ.. se på en film och snacka.
I morgon åker jag hemhem det ska bli både skönt för mummi & vaari
kommer äntligen till sverige men jag kommer sakna er alla i forshaga så sjukt mycket♥

Foto: Erika Nilsson

du springer alltid ifatt när det väl är försent

J a g    s t ä n g e r     a v    h e l t    n u
d e t    ä r    d e t    e n d a     s ä t t e t,  
j a g     f ö r s t å r     d e t      n u
j a g    k o m m e r    b l i    f ö r s t ö r d    a n n a r s.


tell her spirits live longer life, there is no death


I does it for them cause without them I'd be nothing.


- everyone´s trying to be perfect without knowing what perfect really is.

© Erika Nilsson

Kom precis hem har varit ute med brudarna innan, vi tränade hund och hade det trevligt. Ska snart städa och plugga en massa sen ikväll kommer mårten och då blir det en myspromenad med Maria,Rebecka,Cissi,Frida, Hampus & alla hundarna. Om tre dagar åker jag hem till min kära lilla by V.ämtervik för att ha påsklov, känner mig inte alls pepp på lov vill bara stanna kvar med alla underbaringar här i forshaga.


You'll Always Find Your Way Back Home

Det som inte dödar dig gör dig starkare.


Don't be afraid to be great, cause  you are. There's no easy way to say this, 
don't let them live your life and don't dream you're life when you can  live you're dreams.
I never thought that this could be easy, but this was more than i ever had been afraid of.


© Erika Nilsson


And I'm always gonna want to blow your mind

Har nyss packat färdigt väskan till forshaga. Blir till att åka dit någon gång i kväll.
Nu blir det en långpromenad med hundarna, vi hörs.

Tänkte skriva upp några tävlingar som kommer bli nu under våren/sommaren.
* 13 maj- inofficiel utställning
* Viltspår alla prover, norge
* lydnad klass 1
* juni-juli, officiell utställning
* april, freestyle


Foto: Erika Nilsson

Doris,mitt finaste hjärta.

i want a different life, we say no

När du tappar dig helt, när du släcker om natten och när tystnaden i ditt rum känns så stor att du inte kan andas blunda då hårt och viska att allt, allting kommer bli bra. Allt jag önskar är att jag en dag skall förstå.

I am healing but it's taking so long, i'm going back to who I used to be.
But it's hard to move on and it's taking so long.



Foto: Erika Nilsson


Do you know how I love you?



Just kommit hemhemm så nu blir det att göra sig iordning för att sedan åka & fira min kusin Elin. Blir väl en plugghelg igen då det bara rammlar in mer o mer läxor för varje dag, snart har man väl ingen fritid kvar eller vänta det har jag inte ens nu så. Jag behöver bara släppa alla mina tankar och tänka om, tänka om och gå på det mitt hjärta säger och inte förnuft, båda vore en bra blandning men inget jag pallar med. Jag tror att det kan bli en bra lösning till slut, och jag lovar jag ska bättra mig.

Everybody wants to be understood and loved


Josh Groban - You Are Loved


Visst finns det dagar, som jag kan vara snäll och låtsas som förut.
Det är samma människor och samma hat just nu. Ta min hand och
kom så går vi vidare. Någon som du, jag tror jag skulle kunna vara
med någon som du.     

jag lovar att du får mer av mig om du bara stannar



Denna dag blev trevlig. skola till lunch. sen drog vi ner till hundstallet där det blev hundträning sen hem till mig. Mattias kom när han hade slutat och sedan följde jag honom till bussen runt 20.00 efter det kom Cissi,Hampus,Maria, Niklas och då blev det en massa snack, helt awsome.
puussspååeer


let's go back,back to the start

ÄNTLIGENÄNTLIGEN ÅKER JAG HEM♥
Underbara akademiare nu kommer vi, HSPG 1!

Tonight's gonna be a good night
Tonight's the night, night
let's live it up and let's get off 


FORSHAGA AKADEMIN
HUNDSPORTSGYMNASIET ♥


Foto: Erika Nilsson

just look up to the stars and believe who you are



- sista dagen på apu:n avklarad, kommer sakna att åka till solstaden
och mest av allt kommer jag sakna underbara teamet solstaden,hjärta.
Så fort jag får pengar blir det att shoppa dessa saker ni ser på bilderna
och massamassa mer. I dag har jag varit bänkad framför tv:n till the hills
och the city, awsome. I helgen blir det plugg så jag får bort all skit, fota,
packa och sen tillbaks till underbara och otroligt saknade forshaga♥

sommarn snurrar fort när vi bara snöar förbi


© Erika Nilsson

I don't want this moment, to ever end, Where everything's nothing, without you. I'll wait here forever just to, to see you smile, Cause it's true, I am nothing without you. Through it all, I made my mistakes. I stumble and fall, But I mean these words.
I want you to know, with everything I won't let this go. These words are my heart and soul, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go. Thoughts read are spoken, forever in doubt. And pieces of memories fall to the ground. I know what I didn't have so, I won't let this go. Cause it's true, I am nothing without you. All the streets, where I walked alone, With nowhere to go. Have come to an end. I want you to know, with everything I won't let this go. These words are my heart and soul, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.
In front of your eyes, it falls from the skies, When you don't know what you're looking to find. In front of your eyes, it falls from the skies, When you just never know what you will find. What you will find, what you will find, what you will find. I don't want this moment to ever end. Where everything's nothing without you. I want you to know, with everything I won't let this go. These words are my heart and soul, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let. I want you to know, with everything I won't let this go. These words are my heart and soul, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.


i just wanted us to have a thing, you know

I dag på apu:n vid solstaden fick vi äran att följa med och kolla på när Stefan Rosén behandla hundar på
rehaben hela dagen, han har även skrivit dem två böckerna: Fysträning för hund & Hundmassage och stretching.

Stefan Rosén är avdelningsföreståndare på rehabkliniken vid Regiondjursjukhuset Strömsholm utanför Västerås. Han är också en pionjär bakom den rehabilitering som idag finns för främst hundar. Det började för elva år sedan. Stefan och hans arbetskamrat Rolf Gustafsson var inte nöjda med resultatet för de hundar som opererats för diskbråck. Ungefär hälften av de diskbråcksopererade hundarna blev någotsådär återställda. Stefan som själv varit idrottare och haft många skador, började fundera på hur man kunde förbättra läkning och tillfrisknande.
Han märkte att de patienter som regelbundet fick massage kom igång mycket bättre fast de hade samma problem som de andra diskbråcksopererade hundarna, berättar Stefan, som såg till att lära sig massage av kollegan för att själv kunna massera hundarna. Stefan och Rolf tog också initiativ till att bygga en liten bassäng för simträning, i samråd med den medicinska chefsveterinären Lennart Sjöström. Resultatet är över tio års erfarenhet av rehabilitering av skadade och opererade hundar. Siffrorna talar också sitt tydliga språk, nästan alla deras diskbråckspatienter kommer tillbaka till åtminstone fullt fungerande sällskapshundar igen. 

Det var hur roligt som helst och lärorikt att få vara med honom, han tog sig an oss och förklarade allt han gjorde och visade hur allt gick till, vi ställde frågor och han svarade. Han fick mig att tycka att det han gjorde var intressant och något jag själv skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden. Han var lugn men bestämnd medans han hanterade hunden, han fick rädda och osäkra hundar att lugna ner sig och finna sig i situvationen. Han var otroligt noga för varje patient och tog verkligen tid på sig att kolla och hitta fel och även att diskutera med ägaren. Han började med att låta hunden skrita,trava,gå extra sakta för att se hur hunden rörde sig innan han började med att känna igenom skelettet och musklerna, han är grym och jag rekomenderar honom absolut till er som har hundar med olika slags skelett,led,muskel problem och ja, jag skulle absolut själv gå till honom om någon av mina hundar skulle få några problem.


Jag är glada över att fått deltagit med Stefan Rosén som är Cert AMVA PT, Cert Fysioterpeut Smådjur, Diplomerad Hundmassör, Djursjukvårdare, Specialist i rehabilitering hund, VD ReDog AB, Författare till boken: Fysträning för hund.
 
 

När det äntligen är över.

Jag hörde alla viska om natten dom visste vad som hänt det som en gång vart mitt blev nu vårt, och jag kände dina ögon den natten dom följde varje steg, dom såg mig som någon annan och jag kände mig som det
och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem kvar i nått jag lämnat, för länge sen du släckte alla ljusen den natten och det tände varje rum.
Det vackra sa farväl och jag försvann, du släckte alla ljusen den natten och jag minns varje sekund, din sorg blev deras glädje för en stund. För länge sen åh jag drömde om en framtid som glömmer och jag drömmer om en framtid utan dig fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand så kan vänner viska och löften brista om och om igen. Håller du mig kvar i nått jag lämnat så håller du mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen.
Som en bekant, som hängt sig kvar för att allting har gått bra nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag.
Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring. Det fanns en kärlek men den har brunnit ut, du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår men det var för länge sen för att ens komma ihåg. Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt det vet jag när jag ser dig, jag gav upp för länge sen. Det är att leka med eld när du drar upp det här igen för du ser i mina ögon att jag försvann för länge,länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara o inget att försvara, för jag gav upp det hela för länge sen.



© Erika Nilsson

Tusen dagar härifrån

Jag kan ha räknat sekunderna som gick mellan ljusets och åskans dån. Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick om du var påväg hit eller ifrån. Det tysta ekot är som ett slag för sig. Det kommer ensamt, om det är nåt att ha. Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där. Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här och det är nu det är för sent att säga som det är. Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut, vi har försökt att fånga de andra men aldrig nått ut, jag vill inte ge en sista chans så jag säger det rakt ut.
Så blunda hårt och se dig omkring så kanske du vaknar upp en morgon med en lust att se något nytt och att känna nånting helt annorlunda igen, för det är så som jag gör. För den dag då du slutar vara allt du är, men fortfarande är allt som är du. den dagen kommer du vara med mig.

Jag lovar du betyder nånting och du orkar ta dig igenom det här du räcker till, så var den du är. Du vet du kan förändra allting om du så vill. Jag är din vän och vi lär oss av varann. Allt som är och allt som varit, allt vi tänkt och allt vi drömt som sprack på smådetaljer som man glömt. Jag trodde att jag visste vad jag ville men vafan jag  trodde fel. Så mina nära och kära håll era huvund högt för jag älskar allt ni gör, och allt man kan begära.
Jag vet att du gav mig all din kärlek utan krav på motprestation men se vad fel allt kan gå. Det var då som nu till sist och för alltid jag sa farväl.


If I could make it here I could make it anywhere

fredag är precis vad jag behöver. har pratat med Rebecka & Hampus i en evighet om en massa saker, vilket vi inte gjort på en evighet! planerade in en helkväll i morgon, en typisk mys kväll med dem som verkligen betyder mest.  det är precis vad jag behöver just nu. och kan inte beskriva hur mycket jag längtar. oooh det gör ont så bra den kvällen lär bli! <3


måste ta tag i bloggen och försöka fixa till någon fin design,jag lovar det kommer att komma inom kort.

until we went totaly wrong

Saknar att bara kunna gå över
från hus till hus samt att få besök
av dem bästa och deras vovvsingar,
bara kunna gå ut och träna hund och ta
långpromenader. Dom härliga stunderna
på helgerna & underbara tider på lektions
tid, i miss.
massa hjärtan på er, Hundsport.
Hela Forshaga akademin jag saknar er♥
Bilder som är minnen för livet.
 





If We Ever Meet Again

Var på rehabavdelningen nästan hela dagen,
HSPG 2 var där med deras hunk och studerade
deras hundar när dem simmade och lärde sig
om simmning osv. Simmning är en bra fysträning
för våra hundar som man kan göra året om med
hjälp av rehabavdelningar.
Nu blir det mys framför tv:n med min underbara
Doris.



En film från forshaga akademin med Hspg 2

go on and say, a line. draw it or cross it



© Erika Nilsson

Dag 2 på praktiken vid solstadens smådjursklinik.
Dagen började bra vi fick vara med i operations salen
när djursköterskorna kastrerade och rensade öronskabb
på hankatter. Sen vidare för att kolla öronskabben som
levde i labrummet, där vi sedan stanna för att kolla olika
prover från hundar. Sedan fick vi chansen att vara med
hundtrimmaren som klippte olika hundraser, där vi även
fick bada och föna hennes mopshane,urgullig.
Sen bar det iväg för operation av en pumi som hade njursten.
Restan av dagen var lungn så vi var med Therese i labrummet
med taxen alexander för en massa spännande uppgifter.


Team solstaden fucking best, and always in my heart



- Heldag från 8.00-16.00 på solstadens smådjursklinik i
karlstad,väligt Lärorik dag.
Dagen började med att vi fick följa en djursköterska på
olika uppdrag genom att lämna hundar till hundstallet för att
vänta på operation. sedan lite jobb med att fixa foder och godis
i receptionen. Vidare till operation med Stig Hagengård sedan vidare
till Therese i lab, hon visade olika kryp och verkligen försökte lära oss.
Sist men inte minst fick vi följa olika veterinärer in till olika pasienter med olika
diagnoser, jag skall inte klaga men där ett tag var det rätt segt och man
kände sig ivägen men tack vare Rebecka Nilsson & Amanda Lindgren så
fick vi skoj tillslut. Och jag ser fram emot mer dagar där, faktiskt när man tänker
efter fick vi göra mycket och jag lärde mig en heldel på bara en dag, så vad
ska inte 2 veckor göra.

Tack för en bra dag, team solstaden♥

All the right moves


                                  
 don't dream you're life,
live you're dreams.

©
Erika Nilsson


see, here's the thing

HÅKAN HELLSTRÖM SPELAS PÅ HÖGSTA VOLYM I HUSET.
ibland glömmer jag vilket geni han är.

kom nästan nyss hem från sunne, nu blir det lunch sen ut
för lång promenad med alla hundarna. Sen packa inför APU:n
i morgon på solstaden,wiiee.





Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Wiktor,hjärta.



© Erika Nilsson, kopiering anmäls direkt.



i will never ask you for anything else


Foto: Erika Nilsson



- Det finns inte mycket mer att säga nu, nu släpper jag taget.
I morgon blir det en mys dag med dom jag älskar mest, det
gör mig så glad helt awsome.
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig mitt hjärta Doris,
jag har allt jag kan önska mig♥


stronger now than we were before



© Erika Nilsson Photography

Tänk att jag hade glömt vad lite sol kan göra.
Underbar dag med en massa nya möjligheter.


B.O.B. ft. Bruno Mars "Nothin' On you"
 

Kleerup - Longing for lullabies


Leona Lewis- i got you



Love, save the empty


© Erika Nilsson

Mitt finaste hjärta börjar bli bättre,äntligen!
Mys med bästaste familjen framför tv:n till
THE HILLS, sen ut för pulkarace med pojkarna
pusspådet!

So close, I feel you touch my hand


© Erika Nilsson, kopiering av denna bild anmäls.

I can't find words to explain.
- Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy. I gotta find my place
so don't say anything..

i've got so much left to say and nothing can keep us from falling

just idag behöver jag nåt som håller mig kvar,
och jag dör lite granna över det där. finns liksom inte längre nånting som känns lönt att sträva efter. är det så det ska få en att känna? jag skulle hoppa och falla fritt nu. men jag vet inte om jag pallar trycket.

Foto: Erika Nilsson

RSS 2.0